Proces produkcji
Za sprawą naszego doświadczenia i nowoczesnej technologii jesteśmy w stanie wyprodukować najwyższej jakości owoce zgodnie z systemem bezpieczeństwa żywności dla pierwotnej produkcji rolnej Global G.A.P., IFS oraz Produkcji Ekologicznej.
Proces produkcji
Za sprawą naszego doświadczenia i nowoczesnej technologii jesteśmy w stanie wyprodukować najwyższej jakości owoce zgodnie z systemem bezpieczeństwa żywności dla pierwotnej produkcji rolnej Global G.A.P., IFS oraz Produkcji Ekologicznej.
Ręczny zbiór owoców
Nasze owoce zbierane są manualnie, dzięki czemu unikają mikrouszkodzeń, a co za tym idzie także szybszego psucia.
Zbieracz podczas pracy może od razu wykonać wstępną ocenę jakości i wybrać tylko te najlepsze.
Ręczny zbiór owoców
Nasze owoce zbierane są manualnie, dzięki czemu unikają mikrouszkodzeń, a co za tym idzie także szybszego psucia.
Zbieracz podczas pracy może od razu wykonać wstępną ocenę jakości i wybrać tylko te najlepsze.
Przechowywanie
Posiadamy chłodnie o bardzo niskim stężeniu tlenu (ULO) i pojemności 6000 t., przez co nasze owoce tego samego dnia trafiają do najlepszego dla nich otoczenia. Zerwane, mogą zachować świeżość nawet przez kilka miesięcy – wszystko za sprawą odpowiedniej temperatury i składu atmosfery.
Przechowywanie
Posiadamy chłodnie o bardzo niskim stężeniu tlenu (ULO) i pojemności 6000 t., przez co nasze owoce tego samego dnia trafiają do najlepszego dla nich otoczenia. Zerwane, mogą zachować świeżość nawet przez kilka miesięcy – wszystko za sprawą odpowiedniej temperatury i składu atmosfery.
Precyzyjne sortowanie
Stosujemy wodne kanały do przemieszczania owoców podczas procesu, by jak najbardziej zminimalizować ryzyko ich uszkodzenia. Już na tym etapie dochodzie do ich wstępnego, naturalnego mycia.
Używane przez nas linie sortownicze Mafroda posiadają w swoim składzie kamerę kontrolującą jakość i wagi na które trafia każde pakowane jabłko, co zwiększa efektywność pracy i bezpieczeństwo.
Kryteriami podziału jest waga, gatunek, wielkość i kolor, tak by nasi odbiorcy dostali najbardziej wyselekcjonowane okazy.
Precyzyjne sortowanie
Stosujemy wodne kanały do przemieszczania owoców podczas procesu, by jak najbardziej zminimalizować ryzyko ich uszkodzenia. Już na tym etapie dochodzie do ich wstępnego, naturalnego mycia.
Używane przez nas linie sortownicze Mafroda posiadają w swoim składzie kamerę kontrolującą jakość i wagi na które trafia każde pakowane jabłko, co zwiększa efektywność pracy i bezpieczeństwo.
Kryteriami podziału jest waga, gatunek, wielkość i kolor, tak by nasi odbiorcy dostali najbardziej wyselekcjonowane okazy.
Pakowanie
Zależy nam na bezpieczeństwie naszych owoców nie tylko podczas ich drogi w naszych progach, ale także w trakcie ich transportu do klienta. Stosujemy najnowocześniejsze technologie. Linie pakujące usprawniają pracę o przyspieszają proces pakowania owoców w skrzynki, kartony z wytłoczkami od 6 kilogramów wzwyż, a także innego rodzaju opakowania.
Pakowanie
Zależy nam na bezpieczeństwie naszych owoców nie tylko podczas ich drogi w naszych progach, ale także w trakcie ich transportu do klienta. Stosujemy najnowocześniejsze technologie. Linie pakujące usprawniają pracę o przyspieszają proces pakowania owoców w skrzynki, kartony z wytłoczkami od 6 kilogramów wzwyż, a także innego rodzaju opakowania.